Passion drives us

AIXLUX

PEMIUM AUTOMOTIVE CARE

Uw betrouwbare en ervaren specialist die persoonlijk voor uw bijzondere voertuig zorgt. Met internationale ervaring in luxe voertuigen, sportautos, oldtimer en motoren.

Een bijzondere service voor bijzondere voertuigen!


AIXLUX PREMIUM AUTOMOTIVE CARE onderscheidt zich van de traditionele voertuigtransport en biedt u veel meer dan alleen het transport. Bij AixLux heeft alles te maken met uw bijzondere voertuig. Er is geen collectief vervoer, enkel uw voertuig wordt veilig, discreet en met de grootste zorg persoonlijk vervoerd. Elk transport is beveiligd met real-time GPS-monitoring, alarm en uw voertuig is volledig verzekerd door AixLux ​​gedurende de aansprakelijkheidsperiode tot een waarde van 2.5 Miljoen Euro! Indien nodig kan een hogere verzekeringswaarde worden ingesteld.

Een professionele en serieuze uitstraling is voor AIXLUX vanzelfsprekend!

Wij delen de PASSIE voor bijzondere voertuigen en daarom doen we ons werk ook met grote enthousiasme en veel plezier!Onze Service:

- Voertuig transfer na aankoop naar de door u gewenste locatie


- Directe levering op uw vakantiebestemming of excursiebestemming


- Dealer support


- support voor service en inspectie bij de fabrikant


- Voertuigpresentatie bij verkoop


- Race Circuit support


- Ondersteuning bij veilingen, evenementen en beurzen


  Extra service mogelijk op aanvraag.

AIXLUX

PEMIUM AUTOMOTIVE CARE

Laat uw voertuig schoon, droog, veilig en betrouwbaar ​vervoeren door heel Europa in een speciale gesloten autotrailer. Een eenvoudig, veilig en comfortabel logistiek proces als het om uw bijzondere voertuig gaat.


AIXLUX

PEMIUM AUTOMOTIVE CARE

kan u een ervaren, betrouwbare en professionele service bieden door goede samenwerking met bekende fabrikanten, dealers, verzamelaars en particulieren in heel Europa.


Aarzel niet en laat ons uw persoonlijke offerte samenstellen met een vaste prijsgarantie, ongeacht of het zakelijk of privé is.

AIXLUX LOGO FULLBACK
_DSC9438
_DSC9412
_DSC9427
20221018_193408[1]___serialized3
20221202_214938[1]___serialized1
20220715_224623[1]___serialized1
IMG_20221012_165919_143[1]

Eigenaar

David Greulich